InFORMATICA TEKniCA

Cat  Esp

SERVEI TECNIC Les seves reparacions a les millors mans. Disposem de servei tècnics propi, amb personal qualificat i capaç de realitzat tot tipus de reparacions: d'ordinadors i millores per windows, mac i linux. Eliminació de virus, spyware i malware. Connexió de dispositius: escàners, impressores i càmeres. Recuperació de dades i realització de còpies de seguretat. Instal·lació d'ADSL, wifi i millores de seguretat, xarxa ethernet i PLC. Ampliació d'ordinadors de sobretaula i portàtils.
 MANTENIMENT Atenció personalitzada per cada client. Vàlid tant per particulars com per empreses. Garantirem un temps de resposta record. Revisions periòdiques en cas dels contractes de manteniment. Assistència remota i telefònica. Reparació de hardware, software i xarxes. Instal·lació de perifèrics. Cablejat i certificació de xarxes. Instal·lació i configuració de Servidors. Solucions de còpia de seguretat.
VENDA Ordinadors a mida. Disposem d'ordinadors per peces que nosaltres mateixos configurem i muntem a mida. Totes les configuracions són comprovades per els nostres tècnics abans de ser entregades; garantint un bon rendiment i qualitat. Tots els nostres ordinadors fan servir components de primera qualitat i de les millors marques del mercat. Venda d'una gran varietat de torres de PC; clòniques i compactes de totes les marques. Així com portàtils i perifèrics: impressores, monitors, components: targetes de xarxa, gràfiques, d'àudio, gravadores de DVD i blueray, etc.).
 DISSENY WEB Funcionals, pràctiques i eficients. Pàgina web autogestionable amb preus molt competitius. Si ja té una pàgina web i vol millorar-la t'oferim un disseny web professional, pàgines web corporatives, catàlegs online i botigues virtuals totalment adaptades als seus requeriments. Web presencial: sense grans inversions podrà estar present a Internet. Disseny adaptat i d'acord amb la imatge corporativa del client. Aparador per empreses de nova creació.
ALLOTJAMENT WEB, CORREU I DOMINIS Qualitat, seguretat i control Web. Disposem de diferents plans d'allotjament per la seva pàgina web. Tots els nostres plans inclouen: panell de control, tràfic i espai web il·limitat i comptes de correu electrònic professional. Registre i gestió del seu domini.
 SERVEI A DOMICILI Recollida d'equips i reparació a domicili. Servei a domicili sense cost de desplaçament per les localitats de: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Castell- Platja d'Aro- s'Agaró, Llagostera i Palamós.

620 475 451

info@teknica.es